Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφορική συμφωνία με Έρικσεν

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστιαν Έρικσεν καθώς οι δύο πλευρές έφθασαν σε προφορική συμφωνία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προφορική συμφωνία με Έρικσεν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε σε προφορική συμφωνία με τον Κρίστιαν Έρικσεν προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο Ολντ Τράφορντ. Ο Έρικσεν γνωστοποίησε στην Γιουνάιτεντ ότι θέλει να παίξει για τον σύλλογο του Μάντσεστερ και είναι έτοιμος να δεχτεί την πρότασή του για τριετές συμβόλαιο.

Η διαδικασία σύνταξης συμβολαίων έχει πλέον ξεκινήσει και αν αυτό οριστικοποιηθεί, ο 30χρονος μαέστρος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αυτό είναι φυσιολογικό για όλους τους νεοσύλλεκτους και δεν αναμένονται προβλήματα σε αυτό το μέτωπο, αλλά δεδομένης της ιστορίας του Έρικσεν είναι ένα σημαντικό εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί.

Ο διεθνής Δανός κατέρρευσε στο γήπεδο στο Euro 2020 ύστερα από καρδιακή ανακοπή. Του τοποθετήθηκε ένας εμφυτεύσιμος απινιδωτής καρδιομετατροπής – πράγμα που σήμαινε ότι δεν μπόρεσε να συνεχίσει την καριέρα του με την τότε ομάδα του Ίντερ λόγω των κανόνων της Serie A.

Ο ιταλικός σύλλογος συμφώνησε να τερματίσει τη συμφωνία του πριν πάει στην Μπρέντφορντ. Βρέθηκε στον αγγλικό σύλλογο για το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και έπαιξε 11 φορές στην Premier League, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Έρικσεν εκπροσώπησε στο παρελθόν την Τότεναμ μεταξύ 2013 και 2020. Έπαιξε 226 φορές στην Premier League και σκόραρε 51 γκολ για την ομάδα του βόρειου Λονδίνου ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον Άγιαξ.