Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για Μπέλινγκχαμ

Το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ είναι δεδομένο, όπως δεδομένη είναι και η δυσκολία της περίπτωσής του είτε φέτος είτε το επόμενο καλοκαίρι. 

Λίβερπουλ: Τα δεδομένα για Μπέλινγκχαμ

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται με θέρμη για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ. Ο Άγγλος μέσος είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μόλις έκλεισε τα 19 του χρόνια.

Ωστόσο, δεν θα φύγει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το καλοκαίρι. Με δεδομένο ότι έχει ήδη πουλήσει τον Έρλινγκ Χάαλαντ στη Μάντσεστερ Σίτι, ο σύλλογος της Μπουντεσλίγκα δεν σκοπεύει να χάσει κι άλλον βασικό της ποδοσφαιριστή στην ίδια μεταγραφική περίοδο.

Δεδομένα θα υπάρξει σοβαρός ανταγωνισμός για την υπογραφή του Μπέλινγκχαμ το καλοκαίρι του 2023. Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται επίσης στον αγώνα, με δημοσιεύματα στη Γερμανία αυτή την εβδομάδα να αναφέρουν ότι θα χρειαστούν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν. Ο νεαρός Άγγλος μέσος δεν έχει ρήτρα αποδέσμευσης και έχει ακόμη τρία χρόνια στο συμβόλαιό του.

Η Λίβερπουλ σίγουρα θα είναι στη κουβέντα και βοηθάει το γεγονός ότι ο Μπέλινγκχαμ έχει καλές σχέσεις με τον αρχηγό των Κυπελλούχων Αγγλίας, Τζόρνταν Χέντερσον από την συνύπαρξή τους στην Εθνική Αγγλίας.

Η τιμή αυτή δεν θα πρέπει να θεωρείται απαγορευτική για την Λίβερπουλ, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη που θα μπορούσε να βρίσκεται στην καρδιά της μεσαίας γραμμής της για την επόμενη δεκαετία. Εντούτοις, πιθανή τροχοπέδη θα μπορούσαν να είναι οι μισθολογικές απαιτήσεις του νεαρού.