Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Φάμπιο Καρβάλιο

Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ είναι και επίσημα ο Φάμπιο Καρβάλιο.

Λίβερπουλ: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Φάμπιο Καρβάλιο

Ο Φάμπιο Καρβάλιο ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα από την Λίβερπουλ, με τον 19χρονο να εξαργυρώνει την εξαιρετική του παρουσία με την φανέλα της Φούλαμ όπου μέτρησε συνολικά 11 γκολ και 8 ασίστ σε 38 συμμετοχές την περσινή σεζόν.

«Είναι απλά ένα καταπληκτικό συναίσθημα να βρίσκεσαι εδώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, αν όχι τον μεγαλύτερο. Έτσι, είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω», είπε ο Φάμπιο Καρβάλιο στο Liverpoolfc.com στην πρώτη του συνέντευξη.

«Μόλις ακούσεις ότι η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται, υπάρχει μόνο μια σκέψη στο μυαλό σου, πως είναι να είσαι μαζί της και να προσπαθήσεις να είσαι μέσα και γύρω από την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρω μεγάλα πράγματα.

Μίλησα με όλους, και με τον προπονητή, και ένιωσα τόσο οικεία. Όταν τα πράγματα γίνονται φυσικά, είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις μια απόφαση.

Ο Μάρκο Σίλβα, ο τρόπος που παίζει ποδόσφαιρο και μας έκανε να παίζουμε ποδόσφαιρο, μοιάζει περισσότερο με την επίθεση στο ποδόσφαιρο και ψάχνει το γκολ, κάτι που μοιάζει με το πώς παίζει η Λίβερπουλ, δηλαδή να βάζει γκολ και να κυριαρχεί στα παιχνίδια», πρόσθεσε ο Καρβάλιο, ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 28 στο Άνφιλντ.

«Αυτό είμαι εδώ για να κάνω, για να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με τις ασίστ, τη δημιουργικότητα και τα γκολ μου. Ανυπομονώ για αυτό».