Ούλι Χένες: «Προϊόν της αγοράς ο Οζίλ»

Ο πρόεδρος της Μπάγερν έκανε επίθεση στον Μεσούτ Οζίλ, αλλά και στον Γιοακίμ Λεβ για το γεγονός ότι τον κάλεσε στην εθνική Γερμανίας.

Ούλι Χένες: «Προϊόν της αγοράς ο Οζίλ»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ούλι Χένες για την περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου δεν... μάσησε τα λόγια του αναφερόμενος στον μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ, χαρακτηρίζοντάς τον υπερεκτιμημένο, ενώ «τα έχωσε» και στον Γιοακίμ Λεβ για το γεγονός ότι τον κάλεσε στην εθνική Γερμανίας.

Παράλληλα, ο Χένες έκανε αναφορά και στη φωτογράφιση του Οζίλ με τον Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν, τονίζοντας ότι ο παίκτης θα έπρεπε να είχε λογοδοτήσει αμέσως μετά το συμβάν. Θυμίζουμε ότι ο Οζίλ είχε δεχθεί σφοδρή κριτική για το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο μάλιστα έθιξε και στην ανακοίνωση απόσυρσής του από τα «πάντσερ».

Ο Χένες δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sky Deutschland: «Ο Μεσούτ είναι ένα προϊόν της αγοράς. Παρουσιάζεται καλύτερος απ' ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Η μόνη σημαντική κατηγορία προς τον Λέβ είναι ότι αν είχε πάει πιο συχνά στο Λονδίνο και τον έβλεπε από κοντά να παίζει, δεν θα τον είχε καλέσει για τεχνικούς λόγους. Θα είχαμε γλιτώσει από όλο το μικρό θέατρο».

Και συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Μπάγερν: «Μετά την φωτογραφία με τον Ερντογάν η DFB έπρεπε να αναγκάσει τον παίκτη να εξηγήσει δημοσίως. Προσπάθησε να ξεφύγει χωρίς διευκρινίσεις κα αυτό ίσως ήταν το μεγαλύτερο λάθος».