Μκιταριάν: «Περήφανος που είμαι παίκτης της Ίντερ»

Πανευτυχής δήλωσε ο Χένρικ Μκιταριάν για την μετακίνησή του στην Ίντερ, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στους «νερατζούρι».

Μκιταριάν: «Περήφανος που είμαι παίκτης της Ίντερ»

Η Ίντερ προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του Χένρικ Μκιταριάν, με τον 33χρονο μεσοεπιθετικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Μιλάνου ως το 2024. Ο Αρμένιος άσος, που έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μίλησε στην επίσημη τηλεόραση της Ίντερ για τη μετακίνησή του στους «νερατζούρι».

«Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης της Ίντερ και ανυπομονώ να αρχίσω να προπονούμαι με την ομάδα και να παίζω με τη φανέλα της Ίντερ. Κατάφερα να παίζω πολύ καλά κόντρα στην Ίντερ. Σκόραρα και έβγαλα ασίστ. Ήταν υπέροχο να αντιμετωπίσω τους νερατζούρι, αλλά τώρα ανυπομονώ να παίξω και να σκοράρω με αυτή τη φανέλα.

Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στα πιο σημαντικά πρωταθλήματα στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που έχω περάσει ήδη τρία χρόνια στην Ιταλία και τώρα είμαι περήφανος που είμαι παίκτης της Ίντερ. Υπάρχουν παιδιά που με παρακολουθούν και έχουν το ίδιο όνειρο που είχα. Θέλουν να είναι μέρος της Serie A και ελπίζω να γίνω παράδειγμα για αυτούς», επεσήμανε σχετικά.

Πέραν αυτών, αναφερόμενος στον άλλοτε άσο της Ίντερ, Γιούρι Τζορκάεφ, που έχει επίσης αρμένικες ρίζες, υπογράμμισε:

«Ο Τζορκάεφ ήταν ένα από τα είδωλά μου. Όταν ήμουν μικρός, τον ακολουθούσα πάντα και έχω μάλιστα μια φωτογραφία μαζί του. Ο Γιούρι ήταν εξαιρετικός παίκτης, σκόραρε πολλά γκολ στην Ίντερ και άφησε το στίγμα του στην ιστορία του συλλόγου. Θέλω επίσης να αφήσω και εγώ το σημάδι μου και να κερδίσω τρόπαια με αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη που μου έδειξαν και τα μηνύματα που έχω λάβει. Ανυπομονούμε να τους δούμε στο γήπεδο με στόχο να παίρνουμε νίκες μαζί!».