Γιουβέντους: Το «9» ο Βλάχοβιτς, το «7» ο Κιέζα και το «10» σε έναν παλιό γνώριμο

Αλλαγές υπήρξαν στα νούμερα των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους για την νέα σεζόν με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να επιλέγει το αγαπημένο του «9», τον Κιέζα να επιλέγει το «7» και το «10» να επιστρέφει σε έναν παλιό της κάτοχο

Γιουβέντους: Το «9» ο Βλάχοβιτς, το «7» ο Κιέζα και το «10» σε έναν παλιό γνώριμο

Η αποχώρηση των Μοράτα και Ντιμπάλα επέφεραν αλλαγές και στα νούμερα των ποδοσφαιριστών της Γιουβέντους ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως αναμενόταν, ο Ντούσαν Βλάχοβιτς άφησε το νούμερο «7» και πήρε ξανά το αγαπημένο του «9». Άλλωστε το είχε πει ήδη όταν υπέγραψε στην Γιουβέντους στα τέλη Ιανουαρίου: «Επέλεξα το 7 γιατί είναι ο πιο κοντινός (διαθέσιμος) αριθμός στο 9».

Την ίδια ώρα, και ο Φεντερίκο Κιέζα θα αγωνίζεται με νέο νούμερο την σεζόν 2022/23 καθώς άφησε το «22» και επέλεξε το «7» το οποίο ανήκε μέχρι πρότινος στον Βλάχοβιτς και πριν από αυτόν στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όσο για το ιστορικό νούμερο «10» το οποίο έμεινε ελεύθερο μετά την αποχώρηση του Ντιμπάλα φαίνεται πως είναι... ρεζερβέ αφού όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στον Πολ Πογκμπά ο οποίος το φορούσε και κατά την τελευταία του σεζόν στο Τορίνο πριν αποχωρήσει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.