Γιουβέντους: Αλλάζει νούμερο ο Βλάχοβιτς

Το νέο αστέρι της Γιουβέντους, Ντούσαν Βλάχοβιτς, θα αλλάξει νούμερο στην φανέλα του όπως όλα δείχνουν και θα αφήσει το "7" για το αγαπημένο του "9" το οποίο φορούσε ο Αλβάρο Μοράτα, του οποίου το μέλλον στο Τορίνο είναι αβέβαιο. 

Γιουβέντους: Αλλάζει νούμερο ο Βλάχοβιτς

Η Γιουβέντους τον περασμένο Ιανουάριο έβγαλε από τα ταμεία της περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για να κάνει δικό της τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και είναι σίγουρο πως πολλοί φίλοι των "μπιανκονέρι" έσπευσαν να αγοράσουν την φανέλα με το όνομά του στην πλάτη μαζί με το νούμερο "7" που ανήκε προηγουμένως στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτούς τους φίλους της Γιουβέντους μάλλον θα στεναχωρήσει ο Βλάχοβιτς καθώς σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" από την νέα σεζόν θα φοράει το αγαπημένο του νούμερο "9" το οποίο κατείχε μέχρι πρότινος ο Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος ήταν δανεικός στο Τορίνο από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ρήτρα του Μοράτα είναι απαγορευτική για την νέα οικονομική πολιτική της "Γηραιάς Κυρίας" και έτσι φαίνεται πως το νούμερο "9" θα μείνει "ορφανό". Μάλιστα, ήδη ο Βλάχοβιτς αφαίρεσε το "7" από το όνομά του στο Instagram όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Ο 22χρονος Σέρβος επιθετικός μετρά 9 γκολ και 2 ασίστ σε 21 συμμετοχές με τους "μπιανκονέρι".