Μίλαν: Συνεχίζει ο Πάολο Μαλντίνι ως τεχνικός διευθυντής έως το 2024!

Ο παίκτης - «σημαία» της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, θα παραμείνει στο πόστο του αθλητικού διευθυντή για ακόμη δύο χρόνια, αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας έως το 2024.

Μίλαν: Συνεχίζει ο Πάολο Μαλντίνι ως τεχνικός διευθυντής έως το 2024!

Μίλαν χωρίς Μαλντίνι δεν ...γίνεται κι εκτός του Ντανιέλε στους «ροσονέρι» παραμένει κι ο θρύλος των «ροσονέρι» Πάολο σε ρόλο αθλητικού διευθυντή.

Η πετυχημένη συνταγή που επανέφερε την Μίλαν στην κορυφή του Ιταλικού ποδοσφαίρου μετά από 11 χρόνια δεν χαλάει, αφού ένας από τους κομβικούς παράγοντες της συνεχίζει.

Η «σημαία» των πρωταθλητών Ιταλίας γνωστοποίησε ότι θα συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2024.

«Όλα εντάξει, στο τέλος ανανεώσαμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, χαρούμενοι για τη σεζόν που είχαμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ για να προγραμματίσουμε ένα μέλλον με νίκες πάντα», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις.

«Πώς θα είναι η Μίλαν; Θα δούμε, υπάρχει χρόνος. Αρχίζουμε με λίγη καθυστέρηση αλλά θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Είμαι πολύ χαρούμενος», ανέφερε στην συνέχεια.

Οι δυο πλευρές είχαν αργήσει να έρθουν σε συμφωνία και το συμβόλαιο του Ιταλού ολοκληρωνόταν στο τέλος του Ιουνίου, αλλά τελικά ο Μαλντίνι θα παραμείνει στη Μίλαν για ακόμη δυο χρόνια.