Ανανεώθηκε ο δανεισμός του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ανανεώθηκε ο δανεισμός του από την Μπαρτσελόνα.

Ανανεώθηκε ο δανεισμός του Γκριεζμάν στην Ατλέτικο

Τα «ερυθρόλευκα» της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φορά και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Ο Γάλλος επιθετικός αγωνιζόταν στους «ροχιμπλάνκος» με τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι μαδριλένοι έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις του και αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν για την ανανέωση του δανεισμού του από τους Καταλανούς.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η Ατλέτικο θα μπορεί πλέον του χρόνου να προβεί και στην απόκτηση των πλήρη δικαιωμάτων του παίκτη έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ, βάση της σχετικής συμφωνίας που είχε κάνει με τον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Μάλιστα, αυτό μπορεί να συμβεί αυτόματα, αν ο Γκριεζμάν και στις δύο χρονιές του δανεισμού του στην Ατλέτικο αγωνιστεί στο 50% των επίσημων αγώνων της ομάδας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γκριεζμάν πήρε μέρος σε 39 αναμετρήσεις της Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις και κατέγραψε 8 γκολ και 7 ασίστ.

Υπενθυμίζεται πως η Μπαρτσελόνα τον είχε αποκτήσει από τους Μαδριλένους το 2019 έναντι του ποσού των 120 εκατομμυρίων ευρώ, που όριζε τότε η ρήτρα αποδέσμευσής του.