Γιουβέντους: «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Ντε Λιχτ αν θέλει να πάει στην Τσέλσι»

Ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, αναφέρθηκε στο μέλλον του Ματίας Ντε Λιχτ και το ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτησή του.

Γιουβέντους: «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε τον Ντε Λιχτ αν θέλει να πάει στην Τσέλσι»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Ματίας Ντε Λιχτ στη Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο ως το 2024. Ο διεθνής άσος αρνήθηκε πρόσφατα να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον σύλλογο του Τορίνο, ενώ την ίδια στιγμή η Τσέλσι συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή του, προκειμένου να ενισχύσει τα… μετόπισθέν της μετά τις αποχωρήσεις των Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αντρέας Κρίστενσεν.

Για το μέλλον του Ντε Λιχτ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος -μετά τις εξελίξεις- παρουσιάστηκε θετικός στο σενάριο να καθίσει η «Γιούβε» με την Τσέλσι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

«Είναι αδύνατο να κρατήσεις τους παίκτες όταν θέλουν να φύγουν από τον σύλλογο - αλλά και τα τρία μέρη στις διαπραγματεύσεις πρέπει να είναι ικανοποιημένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, «αγκάθι» στην υπόθεση αποτελεί το οικονομικό σκέλος, καθώς ο Ντε Λιχτ έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Η Τσέλσι κατσέθεσε πρόσφατα επίσημη πρόταση για την απόκτηση του παίκτη που έφτανε τα 40 εκατομμύρια ευρώ και έναν εκ των Τίμο Βέρνερ ή Κρίστιαν Πούλισικ ως έμψυχο αντάλλαγμα, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική από την «Γηραιά Κυρία».