Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοντά στην ανανέωση με τον Μπρέναν Τζόνσον μέχρι το 2026

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το νεαρό αστέρι της, Μπρέναν Τζόνσον, για την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη τέσσερα χρόνια. 

Νότιγχαμ Φόρεστ: Κοντά στην ανανέωση με τον Μπρέναν Τζόνσον μέχρι το 2026

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μπρέναν Τζόνσον για νέο συμβόλαιο, σύμφωνα με την "Athletic".

Ο ταλαντούχος εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο στο "City Ground", κάτι που θα ήταν μια σημαντική ώθηση για τον νεοφώτιστο σύλλογο της Premier League.

Μερικές τελικές λεπτομέρειες απομένουν να διευθετηθούν, αλλά και τα δύο μέρη φαίνεται ότι είναι αισιόδοξα ότι η συμφωνία είναι πλέον πολύ κοντά.

Ο Τζόνσον μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του, έπειτα από μια σεζόν στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο βοηθώντας την ομάδα του Στιβ Κούπερ να φθάσει στην άνοδο μέσω των play-off στο Γουέμπλεϊ.

Ο 21χρονος πέτυχε 18 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ στη σεζόν 2021-22.

Ο σύλλογος απέκρουσε το σημαντικό ενδιαφέρον για αυτόν το περασμένο καλοκαίρι και ξανά τον Ιανουάριο - με τις Μπρέντφορντ, Νιούκαστλ και Λιντς να είναι μεταξύ των πολλών μνηστήρων του παίκτη.

Η Φόρεστ έχει ήδη κάνει τον Ταϊβό Αβονίγι τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή της και συμφώνησε για μονοετή δανεισμό διάρκειας με τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον.

Η Νότιγχαμ ξεκινά την πορεία της στην Premier League εκτός έδρας με τη Νιούκαστλ στις 6 Αυγούστου.