Θετική πρεμιέρα με Χετάφε η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην πρώτη πρεμιέρα τους χωρίς τον Ρονάλντο ύστερα απο 9 χρόνια, οι «μερένχες» κέρδισαν σχετικά εύκολα τη Χετάφε με 2-0. Ακόμα... δέχονται κίτρινες κάρτες οι φιλοξενούμενοι! Όλα τα αποτελέσματα της Κυριακής (19/8) στην Ισπανία.

Θετική πρεμιέρα με Χετάφε η Ρεάλ Μαδρίτης

Τι και αν η Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να αγωνιστεί σε πρεμιέρα της La Liga χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της ύστερα από 9 χρόνια; Οι «μερένχες» δεν είχαν πρόβλημα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Χετάφε με σκορ 2-0, ξεκινώντας με το δεξί το ισπανικό πρωτάθλημα.

Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε αρχικά ο Καρβαχάλ στο 21ο λεπτό, ενώ το σκορ έκλεισε στο 56' ο Γκάρεθ Μπέιλ, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης οι 7 (!) κίτρινες κάρτες τις οποίες μοίρασε στους παίκτες της Χετάφε ο ρέφερι Χαβιέρ Εστράδα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Νάτσο, Μαρσέλο, Θεμπάγιος (71' Μόντριτς), Κρόος, Ίσκο (58' Καζεμίρο), Ασένσιο, Μπενζεμά, Μπέιλ (76' Λούκας Βάθκεθ).

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Σουάρες, Γκονζάλες, Ντακονάμ, Καμπρέρα, Πορτίγιο (64' Αλέχο), Αραμπαρί, Σιμπασάκι, Μαξίμοβιτς, Εντιαγέ (59' Μάτα), Μολίνα (71' Άνχελ).

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (19/8) στην Primera Division:

Εϊμπάρ-Ουέσκα 1-2
Ράγιο Βαγιεκάνο-Σεβίλλη 1-4
Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 2-0