LAFC: Eλπίζει σε «μακροπρόθεσμη συνεργασία» με τον Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αφήνει την Ευρώπη για να αγωνιστεί στο MLS για την Los Angeles FC, με τους Αμερικανούς να ελπίζουν ότι η απόκτηση του Ουαλού αστέρα θα συνεχιστεί με μια «μακροπρόθεσμη συνεργασία».

LAFC: Eλπίζει σε «μακροπρόθεσμη συνεργασία» με τον Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε από την Ρεάλ Μαδρίτης και θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS με την φανέλα της Los Angeles FC. Ο πρόεδρος της ομάδας, Τζον Θόρινγκτον στο πρώτο του επίσημο σχόλιο δεν μίλησε για την διάρκεια του συμβολαίου του Μπέιλ, αλλά εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Θόρινγκτον μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά, ως πολιτική, δεν το κάνω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η LAFC και ο Γκάρεθ ελπίζουν ότι αυτή θα είναι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και ένα βήμα για τον Gareth και την οικογένειά του».

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ημέρες στο Λος Άντζελες τις και πιθανότατα θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση με την LAFC, στο τοπικό ντέρμπι με την Λος Άντζελες Γκάλαξι στις αρχές του Ιουλίου.