Καταιγιστική η Σίτι, συνέτριψε με 6-1 την Χάντερσφιλντ

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Μάντσεστερ Σίτι που συνέτριψε με 6-1 την Χάντερσφιλντ για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Καταιγιστική η Σίτι, συνέτριψε με 6-1 την Χάντερσφιλντ

Οι «πολίτες» άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Κουν Αγκουέρο. Έξι λεπτά αργότερα (στο 31') , ο Γκάμπριελ Ζεσούς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πέπε Γκουαρδιόλα. Στο 35' ο Αργεντινός στράικερ «χτύπησε» ξανά για το 3-0, με τον Στάνκοβιτς να μειώνει για τους φιλοξενούμενους στο 43' σε 3-1.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (στο 48') o Νταβίδ Σίλβα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 υπέρ των γηπεδούχων, με τον Αγκουέρο να ολοκληρώνει το χατ-τρικ του στο 75' για το 5-1. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε με αυτογκολ ο Κονγκολό στο 84', διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

Με αυτή τους την επικράτηση, οι πρωταθλητές Αγγλίας έκαναν το 2/2 στο πρωτάθλημα σε συνδυασμό με τη νίκη τους στο «Έμιρειτς» την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην Άρσεναλ και το επόμενο Σάββατο (25/8) θα αντιμετωπίσουν τη «νεοφώτιστη» Γουλβς εκτός έδρας.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Έντερσον, Μεντί, Κομπανί, Λαπόρτ, Στόουνς, Μπερνάρντο Σίλβα, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (82’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα (64’ Μαχρέζ), Ζεσούς, Αγουέρο (76’ Σανέ)

Χάντερσφιλντ (Ντέιβιντ Βάγκνερ): Χάμερ, Σμιθ, Σίντλερ, Κονγκολό, Λέβε, Στάνκοβιτς, Μπίλινγκ, Πρίτσαρντ (61’ Ντιακαμπί), Χαντερτζονάι, Σαμπίρι (46’ Ντεπουάτρ), Μουνιέ (84’ Σόμπι)