Μπουφόν - Τουράμ - Ουεά: Η ζωή κύκλους κάνει...

Το ποδόσφαιρο συχνά γίνεται αφορμή για όμορφες ιστορίες και μια τέτοια «γεννήθηκε» στην αναμέτρηση της Γκινγκάμπ με την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Μπουφόν - Τουράμ - Ουεά: Η ζωή κύκλους κάνει...

Στο ματς αυτό με την Παρί αγωνίστηκε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ενώ ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας, αυτός που αποτελούσε δηλαδή τη μεγαλύτερη απειλή για τον ιταλό γκολκίπερ, ήταν ο ο Μάρκους Τουράμ, γιος του Ζορζ.

Πώς όμως συνδέονται οι δύο αντίπαλοι; Αυτό είναι το όμορφο της ιστορίας, αφού ο Μάρκους Τουράμ γεννήθηκε στην Ιταλία όταν ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Πάρμα και ήταν συμπαίκτης του Μπουφόν που τότε έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα!

Ο Τουράμ έχει αποσυρθεί πλέον και θαυμάζει τον γιο του με τη φανέλα της Γκινγκάμπ. Μια φανέλα που ο Μπουφόν πήρε στο σπίτι του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, δίνοντας τη δική του στον υιό Τουράμ.

Οι συμπτώσεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί σε αυτή την αναμέτρηση, αφού στην ενδεκάδα της Παρί ήταν και γιος του Ζορζ Ουεά. Ο Μπουφόν πλέον είναι συμπαίκτης με τον γιο ενός εκ των μεγαλύτερων σκόρερ που έχει αντιμετωπίσει στα γήπεδα ο Ιταλός τερματοφύλακας, αφού ο Ουεά είχε διαπρέψει στην Ιταλία με τη φανέλα της Μίλαν και είχε τεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπος τόσο με τον Μπουφόν, όσο και με τον πατέρα του Τουράμ.