Ο Γκιγιόμ Ζιλέ βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, ανέλαβε ρόλο βοηθού προπονητή στην Άντερλεχτ.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ βοηθός προπονητή στην Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ είχε ανακοινώσει πριν από δύο μήνες την παρουσία του Γκιγιόμ Ζιλέ ως παίκτη-προπονητή της U-23 του συλλόγου, αλλά τελικά αποφάσισε να συμπεριλάβει τον παλιό παίκτη του Ολυμπιακού στο τεχνικό σταφ της πρώτης ομάδας.

Έτσι ο Ζιλέ, ο οποίος έπαιζε ποδόσφαιρο μέχρι πριν από λίγους μήνες στην Μπέβερεν, σταματά την ενεργό δράση και θα είναι βοηθός του νέου προπονητή της Άντερλεχτ, του Φελίς Μαζού, ο οποίος αντικατέστησε τον Βενσάν Κομπανί.

Ο Ζιλέ είχε παίξει για μία σεζόν στον Ολυμπιακό (2017-18), αλλά ήταν εκείνη η περίοδος που η πειραϊκή ομάδα δεν τα είχε πάει καλά, με τον παίκτη να γυρίζει στην Γαλλία για την Λανς (είχε αποκτηθεί από τη Ναντ). Γενικά η καριέρα του ήταν βασικά στα γήπεδα του Βελγίου και της Γαλλίας, με παρένθεση εκείνη τη σεζόν στην Ελλάδα.

Στα 37 του συνεχίζει πλέον από άλλο πόστο την προσφορά του στο ποδόσφαιρο, ενώ θα έχει συνεργάτη πίσω από τον Μαζού, τον Σαμπά Ντιαβαρά που προσλήφθηκε από την Σαρλερουά. Ο Ζιλέ θα είναι ταυτόχρονα βοηθός προπονητή και στη δεύτερη ομάδα της Άντερλεχτ.