Ανανέωσε έμπειρο στόπερ της η Μακάμπι Χάιφα

Κινητικότητα στη Μακάμπι Χάιφα ενόψει Ολυμπιακού, καθώς μετά την απόκτηση Σούντγκρεν ανανεώθηκε το συμβόλαιο του έμπειρου διεθνούς στόπερ Ραμί Γκέρσον.

Ανανέωσε έμπειρο στόπερ της η Μακάμπι Χάιφα

Η Μακάμπι Χάιφα προετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ισραηλινό Σούπερ Καπ που προηγείται (στις 16/7 με την Χάποελ Μπερ Σεβά) των αγώνων με την ελληνική ομάδα για το Champions League.

Ταυτόχρονα η πρωταθλήτρια Ισραήλ συνεχίζει τη μεταγραφική κινητικότητα, όχι μόνο με προσθήκες ποδοσφαιριστών όπως συνέβη με την περίπτωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν από τον Άρη, αλλά και με ανανεώσεις στελεχών που θεωρεί απαραίτητους ο προπονητής της.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο με τον διεθνή Ισραηλινό στόπερ Ραμί Γκέρσον, ο οποίος θα συμπληρώσει έτσι έξι χρόνια στον συγκεκριμένο σύλλογο. Είχε αποκτηθεί το 2017 μετά από διεθνή καριέρα σε Σκωτία και Βέλγιο.

Τώρα ο 34χρονος αμυντικός δεν είναι βασικός στη Μακάμπι (αν και πέρυσι είχε 25 συμμετοχές), ωστόσο υπολογίζεται σαν λύση εμπειρίας από τον Μπαράκ Μπαχάρ. Η Μακάμπι μετά την απόκτηση Σούντγκρεν έλυσε τη συνεργασία της με τον Γαλλοαφρικανό Μίκαελ Αλφόνς, ο οποίος έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας και αντικαταστάθηκε από τον διεθνή Σουηδό.