Τσέλσι: Αποχωρεί από την προεδρία ο Μπρους Μπακ

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ θα αποχωρήσει από την θέση του στην οποία βρισκόταν από το 2003.

Τσέλσι: Αποχωρεί από την προεδρία ο Μπρους Μπακ

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, παραιτείται από τη θέση του προέδρου του συλλόγου, έχοντας υπηρετήσει στον ρόλο αυτό από το 2003. Ο 76χρονος θα συνεχίσει σε ρόλο ανώτερου συμβούλου.

Ο Μπακ είπε ότι ήταν η «κατάλληλη στιγμή να παραιτηθεί» και ευχαρίστησε τον Τοντ Μπόελι, ο οποίος ολοκλήρωσε την εξαγορά του συλλόγου τον περασμένο μήνα.

Ο Μπακ ήταν πρόεδρος από τότε που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αγόρασε τον σύλλογο το 2003.

«Είμαι περήφανος που βοήθησα την Τσέλσι να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στο γήπεδο και να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα», είπε ο Μπακ.

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να παραιτηθώ και να αφήσουμε τη νέα ιδιοκτησία να οικοδομήσει στα γερά θεμέλια που έχουμε.

Οι ιδιοκτήτες έχουν ένα συναρπαστικό όραμα για το μέλλον της Τσέλσι και ανυπομονώ να τους βοηθήσω να το επιτύχουν σε αυτόν τον νέο ρόλο μαζί με το απίστευτο επιτελείο, τους παίκτες, τους προπονητές και τους υποστηρικτές μας».

Ο Μπόελι πρόσθεσε: «Ο Μπρους οδήγησε την Τσέλσι στα υψηλότερα επίπεδα του διεθνούς και εγχώριου ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα αναπτύσσει ένα από τα πιο ενεργά έργα κοινωνικής ευθύνης στον αθλητισμό.

«Ευχαριστούμε τον Μπρους για την υπηρεσία του και τη δέσμευσή του στον σύλλογο».

Θυμίζουμε ότι η Τσέλσι είναι όλο και πιο σίγουρη για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από την Μάντσεστερ Σίτι.