Premier League: Ματσάρες στο Λονδίνο, νίκη για Μάρκο Σίλβα

Με πρωταγωνιστή τον Θίο Γουόλκοτ η Έβερτον νίκησε την Σάουθάμπτον με 2-1 για την δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Απίθανα γκολ της Τότεναμ απέναντι στη «μαχητική» Φούλαμ.Στον σημαντικότερο αγώνα της ημέρας η Τσέλσι επικράτησε της Άρσεναλ με 3-2.

Premier League: Ματσάρες στο Λονδίνο, νίκη για Μάρκο Σίλβα

«Διπλό» με ανατροπή για την Μπόρνμουθ

Η Γουέστ Χαμ δεν φαίνεται να έχει συνέλθει από την «τεσσάρα» που δέχθηκε στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ στη πρώτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνι δέχτηκε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά στην έδρα της από την Μπόρνμουθ με 1-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 33΄, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ολική ανατροπή με γκολ των Γουίλσον (60') και Κουκ (66').

«Λύγισε» η μαχητική Φούλαμ
Η «νεοφώτιστη» Φούλαμ πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις απέναντι στην ποιοτικότατη Τότεναμ του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό. Ο Λούκας Μόουρα άνοιξε το σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ για τους γηπεδούχους στο 43', με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 52' με τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο Τριπιέρ στο 74' έδωσε ξανά το προβάδισμα στα «σπιρούνια» με μία απίθανη εκτέλεση φάουλ, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε με το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα ο Χάρι Κέιν στο 77'.

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο η Λέστερ
Οι «αλεπούδες» νίκησαν με 2-0 τη Γουλβς και πήραν τους πρώτους τους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς στην πρεμιέρα της Premier League ηττήθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο 29' ο Ντόχερτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με αυτογκόλ, ενώ στο 45΄ο Μάντισον διπλασίασε τα τέρματα της Λέστερ από ασίστ του Ρικάρντο Περέιρα.

Πρώτη νίκη για Έβερτον και Μάρκο Σίλβα
Η Έβερτον υποδέχτηκε στο «Γκούντινσον Παρκ» την Σάουθαμπτον. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος στο 15' σκόραρε για το 1-0, ενώ στο 31' «σέρβιρε» το 2-0 στον Ριτσάρλισον. Η Σάουθάμπντον μείωσε με τον Ντάνι Ινγκς στο 54', αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Η Τσέλσι νικήτρια στο ντέρμπι του Λονδίνου

Μπλε βάφτηκε το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. Η ομάδα του Σάρι ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τέρμα του Πέδρο. Η Τσέλσι δεν σταμάτησε να πιέζει και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Μοράτα να σκοράρει για το 2-0. Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να μην ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση αλλά μπήκαν στην διεκδίκηση της νίκης με τον Μικιταριάν να μειώνει σε 2-1. Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και τα κατάφεραν χάρη σε τέρμα του Ιβόμπι στο 41'. Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότερες είχαν ευκαιρίες να πάρουν το προβάδισμα αλλά δεν τα κατάφερναν. Δέκα λεπτά πριν την λήξη του ντέρμπι ο Αλόνσο χάρισε την νίκη και τους τρεις βαθμούς στους «μπλε». Βασικός για την Άρσεναλ αγωνίστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Κάρντιφ και Νιούκαστλ αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0.