Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κρούση» στην Ουνιόν για τον Ταϊβό Αβονίγι

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Βερολίνου για να φέρει ξανά στην Premier League τον 24χρονο επιθετικό Ταϊβό Αβονίγι, έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του από την Λίβερπουλ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Κρούση» στην Ουνιόν για τον Ταϊβό Αβονίγι

Προσπάθεια να φέρει τον Ταϊβό Αβονίγι στο «Σίτι Γκράουντ» καταβάλλει η Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται σε επαφές με την Ουνιόν Βερολίνου για τον 24χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του.

Ο Νιγηριανός διεθνής υπέγραψε στην Λίβερπουλ το 2015 και δόθηκε δανεικός επτά φορές προτού αποχωρήσει το περσινό καλοκαίρι για την Ουνιόν Βερολίνου για περίπου 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Εκεί ο Αβονίγι πέτυχε 20 γκολ σε 43 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τραβώντας το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10%.

Μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (32) και ο Αντρέ Σίλβα (17) έχασαν περισσότερες «καθαρές» ευκαιρίες από τις 16 του Αβονίγι την περασμένη σεζόν, στατιστικό όχι απαραίτητα κακό καθώς αποτελεί δείγμα του ότι βρίσκει συχνά εκτελέσεις από ευνοϊκές θέσεις.

Την ίδια ώρα, η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον δανεισμό του Ντιν Χέντερσον ενώ στόχος για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι ο Κέρτις Τζόουνς της Λίβερπουλ.