Τσέλσι: Περιμένει βελτιωμένη πρόταση από την Ίντερ για τον Λουκάκου

Τσέλσι και Ίντερ βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου με τους «μπλε» να περιμένουν νέα βελτιωμένη πρόταση από την Κυπελλούχο Ιταλίας.

Τσέλσι: Περιμένει βελτιωμένη πρόταση από την Ίντερ για τον Λουκάκου

Πολύ σύντομη θα αποδειχθεί όπως φαίνεται η δεύτερη θητεία του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι και πολύ σύντομα θα αρχίσει η δεύτερη θητεία του στην Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού στην ομάδα του Τόμας Τούχελ προκειμένου να ξαναφέρουν στο Μιλάνο τον Βέλγο επιθετικό, τον οποίο είχε πουλήσει το περασμένο καλοκαίρι για 115 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ίντερ είναι διατεθειμένοι να καλύψουν ολόκληρο το συμβόλαιο του Λουκάκου ενώ η πρώτη τους προσφορά 5 εκατομμυρίων ευρώ για τον δανεισμό του απορρίφθηκε από την Τσέλσι.

Το οικονομικό κομμάτι όμως δεν είναι εκείνο που αποτελεί τροχοπέδη στην μεταγραφή του Λουκάκου, αλλά η διχογνωμία ανάμεσα στον νέο ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Τοντ Μπόελι, και τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ.

Ο Μπόελι δεν θεωρεί ότι είναι καλή ιδέα να αφήσει η ομάδα έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 και έχει κοστίσει τόσο ακριβά να φύγει ενώ από την άλλη πηγές κοντά στον Γερμανό προπονητή αναφέρουν πως το γυαλί έχει ραγίσει και δεν είναι εύκολη η συνύπαρξη του με τον Λουκάκου.