Η πρεμιέρα του Ρονάλντο στη σκιά της ιταλικής τραγωδίας

Το πρωτάθλημα της Serie A κάνει σήμερα 18/08 πρεμιέρα για τη σεζόν 2018 - 19 στη σκιά της τραγωδίας στη Γένοβα, εκεί όπου η κατάρρευση γέφυρας σκόρπισε το θάνατο και τη θλίψη στη γειτονική χώρα που πενθεί για τους 38 ανθρώπους που ξεψύχησαν στα συντρίμμια.

Η πρεμιέρα του Ρονάλντο στη σκιά της ιταλικής τραγωδίας

Οι δύο ομάδες της πόλης, Σαμπντόρια και Τζένοα απέστειλαν αίτημα στην ιταλική ομοσπονδία προκειμένου τα παιχνίδια τους για την πρεμιέρα να μη διεξαχθούν, κάτι που έγινε δεκτό κι έτσι οι αναμετρήσεις Σαμπντόρια - Φιορεντίνα και Μίλαν - Τζένοα αναβλήθηκαν.

Ο αγώνας που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λόγω της «πρώτης» του Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι το Κίεβο - Γιουβέντους. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της «κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, γεγονός που ανάγκασε τις ιταλικές Αρχές να πάρουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Βερόνα.

Το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής διεξάγεται στη Ρώμη, εκεί όπου η Λάτσιο θα υποδεχτεί τη Νάπολι που φέτος φιλοδοξεί να μπορέσει να σπάσει την κυριαρχία της Γιουβέντους, έχοντας στον πάγκο της τον πολύπειρο Κάρλο Αντσελότι.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:


Σάββατο 18/8
Κιέβο-Γιουβέντους 19.00
Λάτσιο-Νάπολι 21.30

Κυριακή 19/8
Τορίνο-Ρόμα 19.00
Μπολόνια-Σπαλ 21.30
Εμπολι-Κάλιαρι 21.30
Μίλαν-Τζένοα αναβλήθηκε
Πάρμα-Ουντινέζε 21.30
Σαμπντόρια-Φιορεντίνα αναβλήθηκε
Σασουόλο-Ιντερ 21.30

Δευτέρα 20/8
Αταλάντα-Φροζινόνε 21.30