Ιταλία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Το επίσημο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους πλησιάζει και οι Ιταλοί αγγίζοντας τα όρια της υπερβολής πήραν τα πολύ αυστηρία μέτρα για το γεγονός που θα προσελκύσει κόσμο από ολόκληρο τον πλανήτη. 

Ιταλία: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για το ντεμπούτο του Ρονάλντο

Αντι-τρομοκρατικά μέτρα έχουν ληφθεί στην πόλη της Βερόνα, όπου ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κάνει αύριο (18/08) το απόγευμα, στο γήπεδο της Κιέβου, το ντεμπούτο του με την Γιουβέντους στην Serie A.

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, εξαντλήθηκαν από νωρίς όλα τα εισιτήρια στο γήπεδο της Κιέβο και στη πόλη της Βερόνα , έχουν προγραμματιστεί ισχυρά μέτρα ασφάλειας, από την ώρα της άφιξης της αποστολής της Γιουβέντους και του Κριστιάνο Ρονάλντο κι έπειτα.

Ραδιόφωνα και εφημερίδες από όλο τον κόσμο αναμένονται στο γήπεδο Bendegodi, για να καλύψουν το ντεμπούτο του Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ φίλαθλοι από κάθε μέρος είχαν την επιθυμία να βρεθούν εκεί επίσης.

Ετσι για την προστασία των Ιταλών φιλάθλων και την αποφυγή επεισοδίων, οι αρχές αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν όλα τα πιθανά μέτρα ασφαλείας.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας