«Βόμβα» με Πικέ στην Μπαρτσελόνα: Τον ενημέρωσε ο Τσάβι ότι δεν τον υπολογίζει!

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες περί αποδέσμευσης του Ζεράρ Πικέ από την Μπαρτσελόνα, με τον Τσάβι να τον ενημερώνει ότι δεν τον έχει στα πλάνα του.

«Βόμβα» με Πικέ στην Μπαρτσελόνα: Τον ενημέρωσε ο Τσάβι ότι δεν τον υπολογίζει!

Ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «Sport» αποκάλυψε ότι ο Ζεράρ Πικέ μετά από 14 χρόνια θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα.

Εδώ και μέρες υπήρχε μία έντονη φημολογία ότι ο 35χρονος στόπερ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνέχιζε στο Καμπ Νου και την Δευτέρα (13/6) η «Sport» επιβεβαίωσε ότι οι δρόμοι των δύο πλευρών χωρίζουν.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, ο Τσάβι ενημέρωσε τον Πικέ ότι δεν τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Από τη μία τα προβλήματα τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει και από την άλλη τα όσα εξωποδοσφαιρικά τον απασχολούν, οδήγησαν τον τεχνικό της Μπαρτσελόνα να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα εξωποδοσφαιρικά, ο Τσάβι δεν αναφέρεται φυσικά στον χωρισμό του από την Σακίρα. Αναφέρεται στο γεγονός ότι είναι μέτοχος στην Ανδόρρα και έχει αρκετές επιχειρήσεις στην κατοχή του, κάτι που ο Τσάβι θεωρεί ότι δεν τον αφήνουν να είναι 100% συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την Μπαρτσελόνα.