Ρεπόρτερ σε Ντε Γιόνγκ: «Πας από τις παραλίες της Καταλωνίας στο κρύο του Μάντσεστερ;» (vid)

Ένας Ολλανδός δημοσιογράφος προσπάθησε να βγάλει είδηση μετά τον αγώνα των «οράνιε» με την Πολωνία για το Nations League, ρωτώντας τον Φρένκι Ντε Γιόνγκ αν εγκαταλείπει την Μπαρτσελόνα για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ρεπόρτερ σε Ντε Γιόνγκ: «Πας από τις παραλίες της Καταλωνίας στο κρύο του Μάντσεστερ;» (vid)

Το μέλλον του Φρένκι Ντε Γιόνγκ στην Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αβέβαιο στην παρούσα φάση, καθώς ο σύλλογος της Καταλωνίας παρουσιάζεται πρόθυμος να πουλήσει τον διεθνή μέσο, δεδομένου ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τσάβι ενόψει της νέας σεζόν.

Ως εκ τούτου οι... μνηστήρες είναι ήδη αρκετοί και ο βασικός εξ αυτών φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του 25χρονου χαφ, ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 ακόμη σε μορφή μπόνους.

Η Μπαρτσελόνα αρνήθηκε μεν τη συγκεκριμένη προσφορά, ωστόσο η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη και εκτιμάται ότι μπορεί εύκολα να γεφυρωθεί.

Στο πλαίσιο της μεταγραφολογίας για τον Ντε Γιόνγκ, ένας Ολλανδός δημοσιογράφος προσπάθησε να βγάλει είδηση αμέσως μετά τον αγώνα των «οράνιε» με την Πολωνία για το Nations League το βράδυ του Σαββάτου.

Ο ρεπόρτερ πλησίασε τον συμπατριώτη του και τον ρώτησε: «Φεύγεις από τις καταλανικές παραλίες για το κρύο του Μάντσεστερ;». Ο Ντε Γιονγκ γέλασε και αρκέστηκε να πει: «Δεν μπορώ... Δεν μπορώ να πω τίποτα».