Λίβερπουλ: Κοντά σε συμφωνία με την Αμπερντίν για τον Ράμσεϊ

Η Λίβερπουλ κλείνει ακόμη μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν καθώς βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Αμπερντίν για τον 18χρονο δεξιό μπακ, Κάλβιν Ράμσεϊ. Πετάει για Αγγλία ο Νούνιες. 

Λίβερπουλ: Κοντά σε συμφωνία με την Αμπερντίν για τον Ράμσεϊ

Το καλοκαίρι του 2022 θα φέρει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της Λίβερπουλ καθώς ήδη έχουν αποχωρήσει οι Οριγκί, Κάριους, Άντριαν ενώ παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν οι Σάντιο Μανέ, Μιναμίνο, Τσάμπερλεϊν και Γουίλιαμς.

Από την άλλη, στο "Άνφιλντ" έχει υπογράψει ο 19χρονος Φάμπιο Καρβάλιο από την Φούλαμ ενώ εκτός από την υπόθεση του Ντάργουιν Νούνιες, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Αμπερντίν για τον 18χρονο ταλαντούχο δεξιό οπισθοφύλακα Κάλβιν Ράμσεϊ.

Η Λίβερπουλ είχε ξεχωρίσει την περίπτωσή του εδώ και κάποιο διάστημα, όπως είχατε διαβάσει στο fosonline.gr, και έχει καταθέσει πρόταση στην ομάδα της Σκωτίας η οποία ζητά περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει ενώ οι Άγγλοι προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα, ο Ντάργουιν Νούνιες έμεινε εκτός από την αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης προκειμένου να πετάξει για την Αγγλία ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Λίβερπουλ και Μπενφίκα "έδωσαν τα χέρια" στα 80 εκατομμύρια ευρώ συν 20 ακόμη με τα μπόνους επίτευξης στόχων.

Έτσι παρατηρούμε πως η Λίβερπουλ βάζει αρκετό "νέο αίμα" στο ρόστερ της με την ένταξη του 22χρουνου Νούνιες, του 19χρονου Καρβάλιο και του 18χρονου Ράμσεϊ.