Τότεναμ: Ενισχύεται με Ριτσάρλισον

Η Τότεναμ θέλει να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή με την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού της Έβερτον, Ριτσάρλισον.

Τότεναμ: Ενισχύεται με Ριτσάρλισον

Η έξοδος της στο Champions League και η παραμονή του Αντόνιο Κόντε έχουν δημιουργήσει στην Τότεναμ μεγάλη αισιοδοξία για την συνέχεια και ήδη τα «σπιρούνια» έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Επόμενός τους στόχος λοιπόν φέρεται να είναι ο Ριτσάρλισον της Έβετον, την οποία και έχουν προσεγγίσει για την μεταγραφή του Βραζιλιάνου.

Σύμφωνα με την «Athletic», η Έβερτον αξιώνει περί τα 60 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή κυνηγό αλλά όπως φαίνεται δεν πρόκειται να βρεθεί μια τόσο μεγάλη πρόταση.

Ο Ριτσάρλισον πέτυχε 10 γκολ σε 30 συμμετοχές στην Premier League με τα «ζαχαρωτά» την σεζόν που ολοκληρώθηκε ενώ συνολικά μετρά 43 γκολ σε 135 ματς στην διοργάνωση από το 2018 και την μεταγραφή του από την Γουότφορντ.

Η Τότεναμ ήδη έχει ανακοινώσει την μεταγραφή του Πέρισιτς ως ελεύθερου από την Ίντερ όπως και του Φόρστερ του οποίου το συμβόλαιο με την Σαουθάμπτον ολοκληρώθηκε.