Λίβερπουλ: «Ακόμη και μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση για Νούνιες», λένε οι Πορτογάλοι

Δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα η μεταγραφή του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα στην Λίβερπουλ σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Προσπαθεί να "κλέψει" τον παίκτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: «Ακόμη και μέσα στην ημέρα η ανακοίνωση για Νούνιες», λένε οι Πορτογάλοι

«Μια ανάσα» φαίνεται πως βρίσκεται η Λίβερπουλ από την απόκτηση του Ντάργουιν Νούνιες. Όπως μεταδίδουν τα Μέσα της Πορτογαλίας δεν αποκλείεται η επίσημη ανακοίνωση να έρθει και μέσα στην ημέρα.

Ο 22χρονος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών με τους Κυπελλούχους Αγγλίας ενώ η συμφωνία με την Μπενφίκα έχει κλείσει στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Η διαπραγμάτευση πλέον αφορά τα μπόνους, με τους "αετούς" να προσπαθούν να κερδίσουν ακόμη 5 εκατομμύρια από την μεταγραφή καθώς από τα 80 εκατομμύρια, μόνο τα 60 θα πάνε στην Μπενφίκα αφού η Αλμερία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη,ενώ ένα σημαντικό ποσό θα λάβει ο νυν ατζέντης του Ουρουγουανού, Ζόρζε Μέντες και ο πρώην ατζέντης του, Εντγκάρντο Λασάλβια.

Μάλιστα, οι Πορτογάλοι ζητούσαν αρχικά 130 εκατομμύρια ευρώ για τον Νούνιες σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Από την άλλη μεριά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί ακόμα και την ύστατη ώρα να κόψει εκείνη το νήμα για την απόκτηση του νεαρού επιθετικού "κλέβοντάς" τον μέσα από τα χέρια της μεγάλης αντιπάλου της.

Παρόλα αυτά, από την μεριά των "κόκκινων διαβόλων" διαψεύδεται ότι ο προπονητής της ομάδας, Έρικ τεν Χάγκ είχε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη.