Νιουκάστλ: Ανακοίνωσε τον Τάργκετ μέχρι το 2026

Στην Νιουκάστλ μέχρι το 2026 θα παραμείνει ο Ματ Τάργκετ όπως ανακοίνωσαν οι "καρακάξες" έπειτα από τον εξάμηνο δανεισμό του από την Άστον Βίλα.

Νιουκάστλ: Ανακοίνωσε τον Τάργκετ μέχρι το 2026

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για το καλοκαίρι ολοκλήρωσε η Νιουκάστλ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ματ Τάργκετ από την Άστον Βίλα.

Ο 26χρονος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών, μέχρι το 2026, έπειτα από τον εξάμηνο δανεισμό του στις «καρακάξες».

Από τον περασμένο Ιανουάριο, ο Άγγλος αριστερός μπακ έπαιξε 16 φορές για την ομάδα του Έντι Χάουι συνεισφέροντας στο να φθάσει μέχρι την 11η θέση.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα για τέσσερα χρόνια με την Νιουκάστλ. Για εμένα ήταν εύκολη απόφαση να κάνω μόνιμη την παρουσία μου μετά τον δανεισμό μου έπειτα από την υποδοχή μου μου επεφύλασσαν οι συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ, οι φίλαθλοι και η διοίκηση, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ», δήλωσε ο Τάργκετ.

Με την σειρά του, ο προπονητής της Νιουκάστλ, Έντι Χάουι δήλωσε: «Ο Ματ έκανε μεγάλη διαφορά στην ομάδα μας και συνεισέφερε τα μέγιστα σε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας μας. Είναι σπουδαίος τύπος και άριστος επαγγελματίας που αναμφίβολα μας κάνει ισχυρότερους οπότε είμαι ευχαριστημένος που βλέπει το μέλλον του εδώ».