Λίβερπουλ: Δεύτερο «όχι» στην Μπάγερν για τον Μανέ

Η Λίβερπουλ απέρριψε και την δεύτερη βελτιωμένη πρόταση, ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους, που κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου για τον Σάντιο Μανέ.

Λίβερπουλ: Δεύτερο «όχι» στην Μπάγερν για τον Μανέ

Δεύτερη «πόρτα» από την Λίβερπουλ στην Μπάγερν για τον Σάντιο Μανέ! Οι «Βαυαροί» προσέφεραν 28 εκατομμύρια ευρώ στους Κόκκινους, ποσό το οποίο θα μπορούσε να «αγγίξει» τα 35 εκατομμύρια με τα μπόνους επίετυξης στόχων.

Οι κυπελλούχοι Αγγλίας λοιπόν απέρριψαν χωρίς συζήτηση και την δεύτερη πρόταση καθώς εμμένουν στο να ζητούν εγγυημένα 46 εκατομμύρια ευρώ για τον Σενεγαλέζο επιθετικό.

Η νέα πρόταση για τον Μανέ θα έφτανε τα 35 εκατομμύρια ευρώ εάν η Μπάγερν κατακτούσε το Champions League και ο Σάντιο Μανέ κατακτούσε την Χρυσή Μπάλα στις επόμενες τρεις σεζόν, κάτι που οι ιθύνοντες στο «Άνφιλντ» χαρακτήρισαν «γελοίο».

Την περασμένη εβδομάδα, η Μπάγερν προσέφερε στην Λίβερπουλ 24 εκατομμύρια ευρώ, 29 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους, κάτι που σημαίνει πως η δεύτερη πρόταση των πρωταθλητών Γερμανίας θα εξασφάλιζε μόλις 4 εκατομμύρια παραπάνω στους «reds»