Nations League: Η Φινλανδία 2-0 το Μαυροβούνιο με σφραγίδα Πογιανπάλο

Με πρωταγωνιστή τον Τζόελ Πογιανπάλο η Φινλανδία νίκησε το Μαυροβούνιο με 2-0 και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου της, στη League B του Nations League.

Nations League: Η Φινλανδία 2-0 το Μαυροβούνιο με σφραγίδα Πογιανπάλο

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι, για τη δεύτερη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στη League B του Nations League, η Φινλανδία επικράτησε του Μαυροβουνίου με 2-0 έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζόελ Πογιανπάλο της Λεβερκούζεν. Οι Σκανδιναβοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση του ομίλου με 4 βαθμούς, ακολουθεί το Μαυροβούνιο με 3, ενώ η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Βοσνίας (έχει ένα βαθμό) με την Ρουμανία (τελευταία χωρίς βαθμό) στις 21.45.

Η Φινλανδία κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 31' με τον Πογιανπάλο μετά από ασίστ του Πούκι και στο 38΄ο ίδιος παίκτης αξιοποίησε την προσπάθεια του Λίνγκμαν για το 2-0.

Διαιτητής ο Ολλανδός Λιντχάουτ. Κίτρινες: 72' Σίπσιτς

Φινλανδία: Χραντέστσκι, Γκράνλουντ (79' Άλχο), Λ. Βαϊσάνεν, Ιβάνοφ, Γένσεν (86' Σ. Βαϊσάνεν), Νισκάνεν, Λουντ (67' Βαλακάρι), Καμαρά (67' Σούλερ), Λίνγκμαν, Πογιάνπαλο, Πούκι (67' Φορς)

Μαυροβούνιο: Πέτκοβιτς, Βούκσεβιτς, Βούγιασιτς (68' Χακσαμπάνοβιτς), Τομάσεβιτς, Σίπσιτς, Σέκιτς, Σαβίτσεβιτς (78' Μάρουσιτς), Βούκοτιτς (46' Μπόζοβιτς), Ραντούνοβιτς, Ντζουράνοβιτς (46' Σέκουλιτς), Μπεκιράι (46' Κάμαγι)