Λίβερπουλ: Θέλει να πάρει τον Νιούνιες με τα χρήματα που θα λάβει για τον Μανέ

Η Λίβερπουλ φαίνεται πως θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που θα πάρει από την πώληση του Σάντιο Μανέ για να αποκτήσει τον Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα. «Αρέσει» και ο Ντανζουμά, τι γίνεται με Γκόμεζ, Σαλάχ.

Λίβερπουλ: Θέλει να πάρει τον Νιούνιες με τα χρήματα που θα λάβει για τον Μανέ

Μόνο ήσυχο δεν θα είναι το καλοκαίρι για την Λίβερπουλ στο μεταγραφικό κομμάτι. Σύμφωνα με την «Mail Sport», η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να ζητήσει από την Μπάγερν 50 εκατομμύρια ευρώ για τον Σάντιο Μανέ, χρήματα τα οποία σκοπέυει να χρησιμοποιήσει για να κάνει δικό της τον Ντάργουιν Νούνιες της Μπενφίκα.

Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ δεν είναι διατεθειμένη να μπει σε διαδικασία «πλειστηριασμού» για τον Ουρουγουανό, τον οποίο διεκδικεί μεταξύ άλλων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν πρόκειται να πληρώσει πάνω από την αξία του.

Παράλληλα, οι Κυπελλούχοι Αγγλίας παρακολουθούν στενά και τον Αρνότ Ντανζουμά της Βιγιαρεάλ, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να διατηρούν ρήτρα 45 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του. Το όνομα του 25χρονου εξτρέμ έχει συνδεθεί και στο παρελθόν με το ρεπορτάζ των Κόκκινων.

Ανάλογο βάρος και στις ανανεώσεις

Την ίδια ώρα, η Λίβερπουλ ρίχνει το ίδιο βάρος και στις ανανεώσεις έχοντας ήδη συμφωνήσει με τους περισσότερους βασικούς της όπως ο Άλισον, ο φαν Ντάικ και ο Αλεξάντερ Άρνολντ για πολυετή συμβόλαια συνεργασίας.

Έτσι, στόχος των «Reds» είναι να συμφωνήσουν και με τον Τζο Γκόμεζ μέσα στο καλοκαίρι. Ο 25χρονος Άγγλος αμυντικός χαίρει της εκτίμησης του Γιούργκεν Κλοπ με τον Γερμανό να τον συγκαταλλέγει στα μακροχρόνια πλάνα του.

Ο ίδιος ο παίκτης όμως θα ήθελε να έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής προκειμένου να είναι στις επιλογές της Εθνικής Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τέλος, η στόχευση του Μο Σαλάχ να παραμείνει στην Premier League συνοδεύεται από την επιθυμία του να παραμείνει στην Λίβερπουλ. Επομένως όλα δείχνουν πως είναι στο χέρι της ομάδας να τον κρατήσει στο «Άνφιλντ».