Ρόμα: Θέλει να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Μάτιτς ο Μουρίνιο

Ο Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Ρόμα προκειμένου να βρεθεί για τρίτη φορά με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ρόμα: Θέλει να συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον Μάτιτς ο Μουρίνιο

Το ενδεχόμενο να βρεθεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο για τρίτη φορά στην καριέρα του συζητά ο Νεμάνια Μάτιτς. Η Ρόμα έχει προσφέρει στον 33χρονο συμβόλαιο ενός έτους με αυτόματη οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο εάν καταγράψει έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών.

Ο Μάτιτς αποχώρησε από το «Όλντ Τράφορντ» και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από πέντε χρόνια στην ομάδα έπειτα από την μεταγραφή 40 εκατομμυρίων λιρών από την Τσέλσι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν εκείνος που τον είχε αγοράσει και στις δύο ομάδες.

Ο Σέρβος αμυντικός μέσος έπεσε σε δυσμένεια μετά την αποχώρηση του Πορτογάλου από τους «κόκκινους διαβόλους» καθώς ο αντικαταστάτης του, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προτιμούσε το δίδυμο ΜακΤόμινεϊ και Φρεντ στους χαφ.

Την φετινή σεζόν κατέγραψε 15 συμμετοχές με τους «μπέμπηδες» και όπως όλα δείχνουν την νέα σεζόν θα πλαισιώσει τον Κριστάντε στην μεσαία γραμμή της νικήτριας του Conference League.

Με τον Μουρίνιο ο Μάτιτς έχει αγωνιστεί σε 159 παιχνίδια, 59 περισσότερα από κάθε άλλον προπονητή, με απολογισμό 6 γκολ, 11 ασίστ και 13.253 λεπτά συμμετοχής.