Λίβερπουλ: Ξανά στο προσκήνιο ο Ραφίνια της Λιντς

 Η Λίβερπουλ εξετάζει αρκετές περιπτώσεις επιθετικών για να αντικαταστήσει τον Σαντιό Μανέ και μια εξ αυτών είναι ο Βραζιλιάνος κυνηγός της Λιντς, Ραφίνια, ο οποίος απασχόλησε και στο παρελθόν τους «reds».

Λίβερπουλ: Ξανά στο προσκήνιο ο Ραφίνια της Λιντς

Όπως όλα δείχνουν ο Σαντιό Μανέ θα αποτελέσει παρελθόν από την Λίβερπουλ και έτσι οι Κυπελλούχοι Αγγλίας ετοιμάζονται για την «επόμενη μέρα» με πολλά ονόματα επιθετικών να έχουν περάσει από το ρεπορτάζ της.

Στο πλαίσιο αυτό, η «Mirror» φέρνει ξανά στο προσκήνιο την περίπτωση του Ραφίνια της Λιντς, για τον οποίο η Λίβερπουλ είχε ενδιαφερθεί με ζέση και στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρεται πως ο Γιούργκεν Κλοπ είναι μεγάλος θαυμαστής του Βραζιλιάνου κυνηγού ο οποίος πέτυχε 11 γκολ και είχε τρεις ασίστ για την Λιντς σε μια «καταστροφική» χρονιά όπου τα «παγώνια» εξασφάλισαν την παραμονή την τελευταία αγωνιστική.

Μάλιστα, στην Λίβερπουλ θεωρούν πως ο Τακούμι Μιναμίνο θα μπορούσε να δοθεί στην Λιντς ως έμψυχο αντάλλαγμα μια και η ομάδα του ΤζέσεΜάρς έχει στην λίστα της τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό εδώ και αρκετό καιρό.