Γιουσκόβιακ εναντίον Λεβαντόφσκι!

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού Αντρέι Γιουσκόβιακ κατέκρινε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τον τρόπο που φέρεται απέναντι στην Μπάγερν για να πάει στην Μπαρτσελόνα. 

Γιουσκόβιακ εναντίον Λεβαντόφσκι!

Ο Αντρέι Γιουσκόβιακ είχε περάσει από τον Ολυμπιακό τη δεκαετία του '90 και παρόλο που έπαιξε για λίγο στην ελληνική ομάδα πρόλαβε να αγαπηθεί από τους οπαδούς της για τον δυναμισμό και την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Ο παλιός Πολωνός επιθετικός με καριέρα και στην Γερμανία (με Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ) έχει σημαντικό κύρος στην πατρίδα του και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα Λεβαντόφσκι και τον τρόπο με τον οποίο ο συμπατριώτης του σύγχρονος σούπερ σταρ επιλέγει να φύγει από την Μπάγερν Μονάχου έχοντας προσυμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα.

«Μετά από τόσα χρόνια παρουσία εκεί, με πολύ καλές στιγμές και κάποιες όχι καλές, ο Ρόμπερτ θεωρώ ότι θα έπρεπε να αποχαιρετίσει την Μπάγερν με πιο σωστό τρόπο και όχι να έχει δημιουργηθεί αυτή η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε παίκτη και σύλλογο. Είναι μία συμπεριφορά που δεν ταιριάζει στη σχέση τους μετά από τόσο μεγάλο διάστημα συνεργασία. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και όταν ο Λεβαντόφσκι ήθελε να πάει πριν από μερικά χρόνια στην Ρεάλ», δήλωσε ο Γιουσκόβιακ προσθέτοντας ότι ήταν και λίγο περίεργο ότι στη συνέντευξη Τύπου την πρώτη ερώτηση την έκανε δημοσιογράφος από την Βαρκελώνη. Θεωρεί πάντως ότι θα βρεθεί ένας τρόπος για να ηρεμήσει το κλίμα διότι αυτό ταιριάζει σε όσα κέρδισε ο Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν τόσα χρόνια, αλλά και ο σύλλογος από εκείνον.