Σαλάχ: Έδινα τα βραβεία μου για να ξαναπαίζαμε τον τελικό στο Παρίσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κατά την παραλαβή των βραβείων του πρώτου σκόρερ και στις ασίστ της Premier Leage δήλωσε ότι τα ...αντάλλαζε για να έχει την ευκαιρία να ξαναπαίξει τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης...

Σαλάχ: Έδινα τα βραβεία μου για να ξαναπαίζαμε τον τελικό στο Παρίσι με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η επιθυμία για ρεβάνς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Κιέβου (2018) όπου ένα μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος, τότε, τον έθεσε νοκ άουτ (μ' αποτέλεσμα να δει από τον πάγκο την ήττα με 3-1...) δεν κατάφερε να οδηγήσει τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην πλευρά των νικητών ούτε στον πρόσφατο τελικό του Champions League στο Παρίσι, με τους «μερένγκες», πάλι αντίπαλο.

Ο Αιγύπτιος, διεθνής, επιθετικός, σε ανάρτηση του στο Instagram που συνόδευε φωτογραφία του με τα τέσσερα προσωπικά του βραβεία (πρώτος σκόρερ, μαζί με τον Σον της Τότεναμ, και στις πρώτος στις ασίστ, αλλά κι εκείνο του καλύτερου παίκτη της Premier League για την περασμένη σεζόν από παίκτες τους δημοσιογράφους) εκείνες που πήρε (Κύπελλο και Λιγκ Καπ) και εκείνη που έχασε στο «Σταντ ντε Φρανς» έγραψε ότι ευχαρίστως τα αντάλλαζε για να ...ξανάπαιζε τον τελικό του περασμένου Σαββάτου!

«Το να σε αναγνωρίζουν οι οπαδοί και οι αθλητικοί δημοσιογράφοι είναι κάτι ιδιαίτερο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ωστόσο, θα μπορούσα ν' ανταλλάξω αυτά τα βραβεία για να ξαναπαίξω στον τελικό με τη Ρεάλ, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο πολύ θέλαμε όλοι να επιστρέψουμε στο Λίβερπουλ με το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν υπάρχουν λέξεις για να ευχαριστήσω τους οπαδούς όσο θα ήθελα για την υποστήριξή τους. Ήταν μια πολύ μεγάλη αγωνιστική περίοδος και ένα κομμάτι μέσα μου εύχεται να μπορούσαμε αύριο κιόλας να ξεκινούσαμε πάλι από την αρχή» έγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην ανάρτησή του.

Για το μέλλον του, που ...καίει, πάντως, κουβέντα...