Η μεγάλη γιορτή της Φόρεστ, τα σχόλια για Μαρινάκη, τα συγχαρητήρια του Πεπ

Οι πανηγυρισμοί της Νότιγχαμ Φόρεστ για την άνοδο στην Premier League δεν έχουν σταματημό, τα σχόλια των οπαδών για τον Β. Μαρινάκη και τα συγχαρητήρια από τον Γκουαρντιόλα. 

Η μεγάλη γιορτή της Φόρεστ, τα σχόλια για Μαρινάκη, τα συγχαρητήρια του Πεπ

Στο Νότιγχαμ οι πανηγυρισμοί για την επιστροφή της Φόρεστ στην Premier League δεν έχουν τελειωμό και σήμερα (30/5) θα γίνει μεγάλη γιορτή στην πόλη για την αποθέωση του Στιβ Κούπερ και της ομάδας του, με τα συγχαρητήρια να φτάνουν από παντού στο club. Μήνυμα έστειλε η Μάντσεστερ Σίτι και προσωπικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα που καλωσόρισε στην προσεχή Premier League τη Νότιγχαμ. Ενώ ανάμεσα στα αποθεωτικά σχόλια για τη δουλειά του Στιβ Κούπερ υπήρξε και αυτό από τον Άλαν Σίρερ. Όπως και από τον Γκάρι Νέβιλ και πολλών άλλων. Ανάμεσά τους και παικτών του Ολυμπιακού, καθώς μετά τον Κώστα Μανωλά συνεχάρη τον Βαγγέλη και τον Μιλτιάδη Μαρινάκη και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δεχτεί θερμές ευχαριστίες για τη συνεισφορά του στην επιτυχία της Νότιγχαμ από τους οπαδούς του συλλόγου με συνεχείς αναρτήσεις στα social media και ειδικά για τη δήλωσή του ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί απ' όλους για μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο κορυφαίο επίπεδο του αγγλικού ποδοσφαίρου. Αρκετοί γράφουν ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού έδειξε μεγάλη υπομονή για να μπορέσει να φτάσει την ομάδα ξανά στη μεγάλη κατηγορία, έκανε κινήσεις που αποδείχτηκαν αποτελεσματικές και ειδικά με την πρόσληψη του Κούπερ, ενώ αρνήθηκε πεισματικά τον χειμώνα την πώληση του Τζόνσον που ήταν και ο πιο σημαντικός παίκτης στην επίθεση για να επιτευχθεί ο στόχος.

Κάποιοι μάλιστα τον ευχαριστούν επειδή... απάλλαξε την ομάδα από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της, τον Φαουάζ Αλ Χαζαουί, ο οποίος πάντως με μήνυμά του τόνισε ότι «η χαρά είναι πολύ μεγάλη για όλους».