Χάντερσφιλντ-Νότιγχαμ: Τελικός ανόδου στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ»

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε (29/5, 18:30) η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη η οποία αντιμετωπίζει την Χάντερσφιλντ στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ» με έπαθλο το χρυσοφόρο εισιτήριο ανόδου στην Premier League

Χάντερσφιλντ-Νότιγχαμ: Τελικός ανόδου στο κατάμεστο «Γουέμπλεϊ»

Πιο έτοιμη από ποτέ μοιάζει η Νότιγχαμ Φόρεστ για την επιστροφή της στην Premier League ύστερα από 23 χρόνια! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη αντιμετωπίζει απόψε (18:30, Novasports Prime) την Χάντερφιλντ στο «Γουέμπλεϊ» στον τελικό των μπαράζ ανόδου από την Championship.

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν στον τελικό αποκλείοντας στα πέναλτι την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έπειτα από την νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς ενώ η Χάντερσφιλντ προκρίθηκε επί της Λούτον χάρη στην νίκη της με 1-0 στην ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα.

Εκτός από την άνοδο στην Premier League, η νικήτρια ομάδα του τελικού θα βάλει στα ταμεία της περί τα 135 εκατομμύρια ευρώ ενώ το ποσό μπορεί να φθάσει έως και τα 265 εκατομμύρια εάν καταφέρει να αποφύγει τον άμεσο υποβιβασμό της.

Την φετινή χρονιά οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές με την Νότιγχαμ να μετρά δύο νίκες, από μια σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ η Χάντερσφιλντ νίκησε το άλλο ματς του πρωταθλήματος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο 51χρονος Τζόν Μός.