Τότεναμ: Αυξάνεται η αισιοδοξία ότι ο Αντόνιο Κόντε θα παραμείνει

Συνάντηση έχουν την Παρασκευή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τότεναμ, Φάμπιο Παρατίτσι, και ο Αντόνιο Κόντε με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου να αισιοδοξεί πως θα κρατήσει τον Ιταλό «στο τιμόνι» και την νέα σεζόν.

Τότεναμ: Αυξάνεται η αισιοδοξία ότι ο Αντόνιο Κόντε θα παραμείνει

Ο Αντόνιο Κόντε και ο Φάμπιο Παρατίτσι, Διευθύνων Σύμβουλος της Τότεναμ, θα συναντηθούν την Παρασκευή (27/5) προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον της ομάδας και τα πλάνα της στο μεταγραφικό παζάρι.

Από όταν υπέγραψε στην Τότεναμ ο Κόντε, τον Νοέμβριο του 2021, δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι θα παραμείνει στην ομάδα και την σεζόν 2022/23 αλλά αντίθετα μιλούσε για το ότι θα πρέπει το όραμα του ίδιου να ταιριάζει με εκείνο της ομάδας πριν αποφασίσει για το μέλλον.

Ο Κόντε κατάφερε να οδηγήσει την Τότεναμ στο Champions League όμως θέλει την διαβεβαίωση πως θα έχει χρήματα στην διάθεσή του για την ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να είναι ανταγωνιστική την νέα σεζόν. Πολλές φορές μέσα στην σεζόν ο Κόντε εξέφρασε την αίσθησή του πως το να παλεύει για την τέταρτη θέση δεν τον ικανοποιεί. Έτσι την νέα χρονιά θέλει να βάλει πιο ψηλά τον πήχη.

Η Τότεναμ πρέπει να αποφασίσει εάν θα αγοράσει τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι από την Γιουβέντους ενώ θα επιδιώξει να πουλήσει τους Εντομπελέ και Λο Σέλσο προκειμένου να δημιουργήσει έσοδα.

Άλλωστε, η Τότεναμ θα επωφεληθεί από έσοδα 150 εκατομμυρίων μετά την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, έχει ίσως το καλύτερο γήπεδο στο Νησί, παγκόσμιας κλάσης παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν και ο Χιουνγκ-Μιν Σον, νεαρούς με ταλέντο όπως ο Ρομέρο αλλά θα παίζει και στο Champions League.

Έτσι, το να παραμείνει ένας προπονητής με το εκτόπισμα του Αντόνιο Κόντε θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το στάτους της ομάδας.