Μίλαν: Ναυάγιο των συζητήσεων με εταιρεία του Μπαχρέιν για αγορά της πλειοψηφείας των μετοχών!

Η εταιρεία Investcorp (από το Μπαχρέιν), που συζητούσε με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Μίλαν την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων.

Μίλαν: Ναυάγιο των συζητήσεων με εταιρεία του Μπαχρέιν για αγορά της πλειοψηφείας των μετοχών!

Η κατάκτηση του Ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια δεν έφερε και τη λύση όλων των προβλημάτων της Μίλαν.

Το ιδιοκτησιακό των «ροσονέρι» παραμένει ...αγκάθι, αφού οι πληροφορίες που υπήρχαν για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας της Λομβαρδίας («Elliot») και της εταιρείας επενδύσεων Investcorp για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της επιβεβαιώθηκε.

Η εταιρεία από το Μπαχρέιν επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα καθέκαστα και το τέλος των συζητήσεων με την Elliott.

Η Investcorp είχε γνωστοποιήσει πως οι συζητήσεις είχαν «παγώσει» εδώ και λίγες ημέρες λόγω ενός προβλήματος, το οποίο δεν ξεπεράστηκε ποτέ.

Η εταιρία από το Μπαχρέιν βρισκόταν σε αποκλειστικές συνομιλίες με τους ιδιοκτήτες των πρωταθλητών Ιταλίας, αλλά δεν κατέληξαν σε συμφωνία για μια εξαγορά που θα έφτανε τα 1.180.000.000 ευρώ.

Στην κούρσα της εξαγοράς φέρεται να έχει μπει η RedBird (σ. αμερικανικό επιχειρηματικό σχήμα που κατέχει το 10% της Λίβερπουλ), η οποία εμφανίζεται να αρχίζει την προσφορά της από τα 1.300.000.000 και μπορεί να αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο.