Λαπόρτα για Μέσι και Νεϊμάρ: «Αν μείνουν ελεύθεροι θα επιστρέψουν»

O Tζουάν Λαπόρτα αναφέρθηκε στο μέλλον της Μπαρτσελόνα, αλλά και στο ενδεχόμενο να επιστρέψουν στο μέλλον στην ομάδα οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Λαπόρτα για Μέσι και Νεϊμάρ: «Αν μείνουν ελεύθεροι θα επιστρέψουν»

Ο Τζουάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο στην Καταλονία. Μίλησε τόσο για το μέλλον της ομάδας του, όσο και για το ενδεχόμενο επιστροφής των Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Όλοι θα θέλαμε ο Μέσι να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και για πολλούς λόγους αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί . Δεν θα μπορούσε λόγω του fair play του ισπανικού πρωταθλήματος και της πρότασης της Παρί. Αυτοί οι παίκτες που έχουν τέτοια δυναμική διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να φύγουν γιατί η μετακίνηση κοστίζει πολλά εκατομμύρια ευρώ.


Θα μου πείτε στην περίπτωση του Νεϊμάρ; Δεν ξέρω πώς θα το κάνουν στη Γαλλία, γιατί μπορεί να έχουν άλλα συστήματα που δεν έχουμε εδώ, αλλά η πρόωρη ακύρωση ενός υπογεγραμμένου συμβολαίου κοστίζει πολλά χρήματα. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Παρί έχει ένα κράτος πίσω της, έχει πολλά χρήματα και ίσως να μπορέσει να δώσει μια προκαταβολή για να λύσει ένα τέτοιο συμβόλαιο.

Για να επιστρέψουν ο Νεϊμάρ και ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα μια μέρα θα πρέπει να έρθουν ως ελεύθεροι. Δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε μια μεταγραφή αυτών των παικτών. Αλλά και να είχαμε τα χρήματα δεν θα το κάναμε. Θα ήταν παράλογο. Τότε ήταν περισσότερο θέμα του προπονητή που σκέφτεται αν μπορούν να ενταχθούν ή όχι στο νέο έργο της Μπαρτσελόνα. Ως παίκτες και οι δύο μου αρέσουν πολύ».