Ο περιζήτητος Κάιπερς φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι έτοιμος να κάνει νέα μεταγραφή στο Βέλγιο και ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του ένα πολύ σημαντικό ποσό.

Ο περιζήτητος Κάιπερς φέρνει λεφτά στον Ολυμπιακό

Ο Ούγκο Κάιπερς έχει κάνει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μαλίν και όλα δείχνουν ότι αυτή θα την εξαργυρώσει κάνοντας μεταγραφή στο Βέλγιο. Από τον Ιανουάριο η Γάνδη είχε δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για τον 25χρονο επιθετικό, ο οποίος φέτος σκόραρε 13 φορές, ενώ είχε και 10 ασίστ.

Η Γάνδη έχει επανέλθει για την απόκτηση του Κάιπερς και μάλιστα αυτή τη φορά έχει μπει πολύ πιο δυνατά στο… κόλπο για να τον κάνει δικό της. Δεν είναι η μοναδική ομάδα που ασχολείται με τον 25χρονο επιθετικό, αλλά εκείνος φέρεται να προτιμάει να φορέσει τη φανέλα της.

Στο Βέλγιο λέγεται μάλιστα ότι ο Κάιπερς ετοιμάζεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να τελειώσει τη μετακίνηση του στη Γάνδη. Το θέμα της μεταγραφής του25χρονου άσου αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες όταν τον παραχώρησαν στη Μαλίν διατήρησαν το 50% των δικαιωμάτων του. Αυτό σημαίνει πως στο ταμείο τους θα μπει ένα πολύ σημαντικό ποσό από την πώληση Κάιπερς. Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα η Μαλίν φέρεται να θέλει 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει στο ταμείο του 2,5 εκατ. ευρώ.