Νάπολι: Και ξαφνικά… Μπερναρντέσκι για την επίθεση

Ένα νέο όνομα πέφτει στο μεταγραφικό τραπέζι για την Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέι» εξετάζουν την περίπτωση του Μπερναρντέσκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους. 

Νάπολι: Και ξαφνικά… Μπερναρντέσκι για την επίθεση

Η Νάπολι επέστρεψε στο Champions League και ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει με τους ιθύνοντες της ομάδας να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του ρόστερ.

Σε μια συνάντηση λοιπόν του αθλητικού διευθυντή των «παρτενοπέι», Τζιουντόλι, με τον Παστουρέλο, ατζέντη του ποδοσφαιριστή αλλά και του τερματοφύλακα της ομάδας Μερέτ, προέκυψε η κουβέντα για μια ενδεχόμενη συνεργασία.

Ο Μπερναρντέσκι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους, μπορεί να αποτελέσει αυτό που ψάχνουν στην Νάπολι, δηλαδή μια ποιοτική εναλλακτική λύση τόσο για τα «φτερά» της επίθεσης όσο και για την θέση πίσω από τον επιθετικό.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός λάμβανε 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και θα ήθελε ένα ανάλογο ποσό για να υπογράψει σε κάποια ομάδα, γεγονός που δυσκολεύει κάπως την υπόθεση για την Νάπολι, η οποία στοχεύει στο να «ρίξει» το μπάτζετ των μισθών.

Ο Μπερναρντέσκι έπαιξε φέτος σε 36 ματς με την Γιουβέντους, με απολογισμό 2 γκολ και 6 ασίστ.