Εμπαπέ: Αποκάλυψε πως μίλησε με την Λίβερπουλ πριν ανανεώσει με την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποκάλυψε πως μίλησε με την Λίβερπουλ πριν υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.  

Εμπαπέ: Αποκάλυψε πως μίλησε με την Λίβερπουλ πριν ανανεώσει με την Παρί

Ένα από τα «σίριαλ» του χειμώνα ήταν η παραμονή ή όχι του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 23χρονος φλέρταρε έντονα με την ιδέα να μετακομίσει ως ελεύθερος στην Ρεάλ Μαδρίτης όμως τελικά «έδεσε» το μέλλον του στους πρωταθλητές Γαλλία.

Εντούτοις, ο Εμπαπέ αποκάλυψε μια πτυχή που δεν είχε δει το φώς της δημοσιότητας καθώς δήλωσε πως η Λίβερπουλ εξερεύνησε το ενδεχόμενο να φέρει Γάλλο αστέρα στην Premier League.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιούργκεν Κλοπ προσπάθησε να ντύσει στα «κόκκινα» τον Εμπαπέ καθώς υπήρξαν διαπραγματεύσεις και το 2017 προτού ο Γάλλος διεθνής αφήσει την Μονακό για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα,τα λόγια του Κιλιάν Εμπαπέ στην «The Telegraph» ήταν:

«Μίλησα με την Λίβερπουλ επειδή είναι η αγαπημένη ομάδα της μαμάς μου, η μαμά μου λατρεύει την Λίβερπουλ. Δεν ξέρω γιατί, θα πρέπει να την ρωτήσετε!

Είναι μια καλή ομάδα και μιλήσαμε μαζί τους πριν πέντε χρόνια. Όταν ήμουν στην Μονακό όταν μιλήσαμε. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ».

Ο Εμπαπέ έχει σκοράρει 171 γκολ σε 217 συμμετοχές με την φανέλα της Παρί από όταν υπέγραψε στην ομάδα το 2017.

Οι «μνηστήρες» του Εμπαπέ, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον τελικό του Champions League το Σάββατο (28/5, 22:00) στην πόλη του, το Παρίσι.