Εμπαπέ: «Θα πω στον Μπενζεμά γιατί δεν πήγα στη Ρεάλ»

Το fosonline.gr παραθέτει τα πιο σημαντικά σημεία των απαντήσεων που έδωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ στο περιθώριο της πρες κόνφερανς για την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Εμπαπέ: «Θα πω στον Μπενζεμά γιατί δεν πήγα στη Ρεάλ»

Στο περιθώριο της πρες κόνφερανς για την παραμονή του στην Παρί, ο Κιλιάν Εμπαπέ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Το fosonline.gr παραθέτει τα πιο σημαντικά σημεία των απαντήσεων που έδωσε ο 23χρονος άσος.

Ο Εμπαπέ τόνισε ότι δεν είναι δουλειά του να εμπλέκεται σε αποφάσεις και επιλογές που αφορούν την ομάδα του. «Είμαι ποδοσφαιριστής και τίποτε περισσότερο», επισήμανε. «Δεν θα παρέμβω σε μεταγραφές και άλλες σημαντικές αποφάσεις». «Επικεντρώνομαι στη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο».

Ξεκαθάρισε ότι δεν μίλησε με τον Μπενζεμά. «Όταν θα βρεθούμε, σίγουρα θα με ρωτήσει γιατί δεν πήγα στη Ρεάλ. Τότε θα του εξηγήσω το σκεπτικό της απόφασής μου».

Για την παραμονή Ποτσετίνο, γνωρίζει μόνο ό,τι όλος ο κόσμος, ότι δηλαδή ο κόουτς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023

Για τα σχόλια περί ασέβειας προς την Ρεάλ απάντησε:

«Δεν είχα συμφωνήσει με κανένα. Έτσι λειτουργώ πάντα. Ήθελα πρώτα να ξέρω τα συμφραζόμενα του συμβολαίου μου. Όλοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν ότι δεν είχα προχωρήσει σε καμία συμφωνία. Κατανοώ την απογοήτευσή τους και τους ευχαριστώ που με ήθελαν στην ομάδα τους, έχουν όλη την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μου. Δεν είπα όχι στη Ρεάλ. Είπα ναι στο σχέδιο της Παρί. Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα της πατρίδας μου και της πρωτεύουσας μας. Δεν μου πήγαινε καθόλου να φύγω έτσι».