Μονπελιέ: Τι γίνεται με Καμπελά και η δήλωση για την ηλικία του

Η Μονπελιέ ανακοίνωσε πέντε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και το όνομα του Ρεμί Καμπελά δεν ήταν στη λίστα. Η δήλωση του για την ηλικία του.

Μονπελιέ: Τι γίνεται με Καμπελά και η δήλωση για την ηλικία του

Η σεζόν ολοκληρώθηκε στη Γαλλία και οι ομάδες έχουν ξεκινήσει την υλοποίηση του προγραμματισμού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η Μονπελιέ ήδη ανακοίνωσε πως πέντε ποδοσφαιριστές που τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονταν αποτελούν παρελθόν για το κλαμπ. Σαμπία, Ρίστιτς, Ογιόνγκο, Θούλερ και Τζιοακίνι δεν θα ανανεώσουν επομένως δεν θα συνεχίσουν στη Μονπελιέ.

Στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται είναι και ο Ρεμί Καμπελά, ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε και απασχολεί τον Ολυμπιακό. Το όνομα του 32χρονου άσου δεν συμπεριλήφθηκε στην ανακοίνωση με τους παίκτες που ήδη αποτελούν παρελθόν για το κλαμπ.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία, πρόκειται για μία περίπτωση που δεν είναι καθόλου απλή για τη Μονπελιέ. Το θέμα του έμπειρου άσου δεν θα διευθετηθεί τόσο απλά, αφού έχει άλλη σχέση με το κλαμπ. Θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με την πλευρά του Καμπελά και είναι ένα ζήτημα που θέλει υπομονή.

Στο μεταξύ ο παίκτης που έκανε πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Μονπελιέ από τη στιγμή που επέστρεψε στην ομάδα έκανε δηλώσεις στις οποίες αναφέρεται στην ηλικία του.

«Δεν υπολογίζω την ηλικία. Όσο υπάρχει όρεξη θα συνεχίσω να παίζω. Η ηλικία δεν σημαίνει τίποτα και θα δώσω συγκεκριμένο παράδειγμα. Στη Ρεάλ ο Μπενζεμά ή ο Μόντριτς δεν είναι πλέον 20 ετών, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να έχουν πολύ καλή απόδοση. Αν στα 35 σου είσαι ανώτερος από έναν 20 ετών γιατί να μην ξεκινάς; Η ημερομηνία γέννησης δεν πρέπει να καθορίζει την παρουσία σας στο γήπεδο ή στον πάγκο», ανέφερε ο 32χρονος άσος.