Κλοπ: «Δεν έχω ιδέα εάν θα παίξουν Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο με την Γούλβς»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε πως θέλει να δει τους Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο να αγωνίζονται απέναντι στην Γούλβς την Κυριακή (22/5) αλλά «δεν έχει ιδεά» εάν θα τα καταφέρουν.

Κλοπ: «Δεν έχω ιδέα εάν θα παίξουν Σαλάχ, Φαν Ντάικ και Φαμπίνιο με την Γούλβς»

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γούλβς στο «Άνφιλντ» την Κυριακή (22/5, 18:00) στο πλαίσιο της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής της Premier League και θέλει την νίκη για να μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι δεν νικήσει την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο τεχνικός των «Reds», Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στην Συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης δήλωσε πως «δεν υπάρχει περίπτωση» να ρισκάρει να βάλει τον Σαλάχ απλά και μόνο για να διεκδικήσει το Χρυσό Παπούτσι.

Ο Αιγύπτιος όπως και ο Φαν Ντάικ αποχώρησαν με μικροτραυματισμούς από τον τελικό του Κυπέλλου του προηγούμενου Σαββάτου με την Τσέλσι ενώ ο Φαμπίνιο είχε αποχωρήσει με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο μετά από 30 λεπτά στο ματς με την Άστον Βίλα.

Εντούτοις, ο Γερμανός προπονητής είναι αισιόδοξος πως η τριάδα θα προλάβει να είναι έτοιμη για τον τελικό του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης στις 28 του μηνός:

«Τι θα κάνουμε με τους τρεις τους το σαββατοκύριακο, δεν έχω ιδέα. Καταλαβαίνω απολύτως την μάχη για το Χρυσό Παπούτσι αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουμε. Ιδανικά, θα ήθελα να παίξουν και οι τρεις την Κυριακή για να έχουν ρυθμό ή έστω να είναι στον πάγκο».

Ο 54χρονος επιβεβαίωσε παράλληλα πως ο τραυματισμός του Τζο Γκόμεζ δεν είναι σοβαρός ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην Έβερτον για την παραμονή της στην Premier League.

Τέλος, ο Ντιβόκ Οριγκί θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ με προορισμό την Μίλαν και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέλγο επιθετικό:

«Περιμένω να λάβει έναν ξεχωριστό αποχαιρετισμό. Θα είναι για πάντα ένας θρύλος της Λίβερπουλ. Ήταν μεγάλη χαρά να δουλεύω μαζί του. Όπου και να πάει θα πετύχει. Όλοι τον αγαπούν».