Premier League: Νέα «γκέλα» η Τσέλσι, ζωντανή η Μπέρνλι

Η Τσέλσι με το 1-1 κόντρα στη Λέστερ «κλείδωσε» την τρίτη θέση, ενώ στο 1-1 έμεινε και το ματς της Άστον Βίλα με την Μπέρνλι με τους φιλοξενούμενους να είναι ζωντανοί στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην Premier League.

Premier League: Νέα «γκέλα» η Τσέλσι, ζωντανή η Μπέρνλι

Ο μεγάλος στόχος της Τσέλσι από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Τελικά τα κατάφερε και μάλιστα με το 1-1 κόντρα στη Λέστερ "κλείδωσε" και την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι "αλεπούδες" στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ των Λονδρέζων κατάφεραν να προηγηθούν. Μόλις στο 6' ο Μάντισον έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λέστερ. Η Τσέλσι έβγαλαν αντίδραση στη συνέχεια και στο 34' ισοφάρισαν σε 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Στο άλλο ματς η Μπέρνλι πήρε εκτός έδρας βαθμό κόντρα στην Άστον Βίλα με την οποία έμεινε στο 1-1. Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπαρνς στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου η Μπέρνλι πήρε κεφάλι στο σκορ, αλλά στο 48' ο Μπουεντία έκανε το 1-1. Με αυτόν τον βαθμό οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά θα παίξουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική.

Τα αποτελέσματα

Άστον Βίλα-Μπέρνλι 1-1

48' Μπουεντία - 45' πεν. Μπαρνς

Τσέλσι-Λέστερ 1-1

34' Αλόνσο - 6' Μάντισον

Η βαθμολογία