Ολυμπιακός: Διπλός πανηγυρισμός για Καρβάλιο

Ο Ζοάο Καρβάλιο γιόρτασε τον τίτλο με τον Ολυμπιακό και πανηγύρισε την πρόκριση της Νότιγχαμ στον τελικό για την άνοδο στην Premier League.

Ολυμπιακός: Διπλός πανηγυρισμός για Καρβάλιο

Η πολυδάπανη μεταγραφή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (ακριβότερη στην ιστορία της) δεν είχε την ανάλογη αγωνιστική ανταπόδοση από τον Ζοάο Καρβάλιο που δεν κατάφερε να προσαρμοστεί απολύτως στις απαιτήσεις της Championship και αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον πηγαίνοντας το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος άσος έκανε καλή σεζόν με τον Ολυμπιακό, βοήθησε στην κατάκτηση του τίτλου τον οποίο πανηγύρισε πριν από λίγες μέρες στη γιορτή στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά έχει το μυαλό του και στην πρώην ομάδα του.

Μετά την περιπετειώδη πρόκριση στα πέναλτι για τη Νότιγχαμ επί της Σέφιλντ και τη διεκδίκηση στον τελικό του Γουέμπλεϊ απέναντι στην Χάντερσφιλντ της συμμετοχής στην Premier League, ο Καρβάλιο δεν έκρυψε τη χαρά του με ποσταρίσματα στα social media. Και κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο κόσμος της ομάδας του Βαγγέλη Μαρινάκη την πρόκριση, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο. Αρκετοί εκ των οπαδών μάλιστα φορούσαν φανέλες της Νότιγχαμ με το όνομα του... Καρβάλιο!