Μέσι: Θα πάρει μετοχές στην Ίντερ Μαϊάμι πριν υπογράψει στην ομάδα το 2023

Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν πέρσι το καλοκαίρι και με την ολοκλήρωσή του θα υπογράψει στην Ίντερ Μαϊάμι αφού πρώτα θα έχει πάρει μετοχές στην ομάδα.

Μέσι: Θα πάρει μετοχές στην Ίντερ Μαϊάμι πριν υπογράψει στην ομάδα το 2023

Ο Λιονέλ Μέσι θα αποκτήσει το 35% των μετοχών της Ίντερ Μαϊάμι και έπειτα θα υπογράψει στον σύλλογο του MLS όταν το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρωθεί το 2023.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ απεχώρησε από την Μπαρτσελόνα το περασμένο καλοκαίρι καθώς οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του λόγω των νέων οικονομικών περιορισμών της La Liga.

Έτσι, υπέγραψε στην Παρί Σεν Ζερμέν για δύο χρόνια και όπως όλα δείχνουν με την ολοκλήρωση της παρουσίας του στην Γαλλία θα μεταβεί στις Η.Π.Α. για να αγωνιστεί στο MLS με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, του Ντέιβιντ Μπέκαμ το 2023.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο 34χρονος μεσοεπιθετικός έχει κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση του 35% των μετοχών της ομάδας.

«Ο Μέσι είναι ακόμη ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, το ταλέντο του δεν έχει υποχωρήσει» δήλωσε ο συνιδιοκτήτης και εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Μαϊάμι, Ζόρζε Μας νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

«Πιστεύω, και ο Μπέκαμ έχει προσωπική σχέση μαζί του, πως εάν φύγει από την Παρί θα θέλαμε πολύ να τον έχουμε μαζί μας στο Μαϊάμι», συμπλήρωσε.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα του Μαϊάμι αγωνίζονται οι Γκονζάλο Ιγκουαϊν και Μπέζ Ματουιντί ενώ στο ρπεορτάζ της υπάρχουν και τα ονόματα των Λουίς Σουάρες, Σέρτζιο Μπουσκέτς και Ζόρντι Άλμπα.